VIV QINGDAO 2019 – Shandong E, Fine S2-D004

E.FINE

 

SHANDONG E.FINE FARMACY CO., LTD bakal rawuh ing pameran VIV Qingdao, 19-21 Sep.

Booth No .: S2-004, Sugeng rawuh ing papan wisata kita!

 

VIV bakal nyiyapake area tampilan kanggo nampilake teknologi lan solusi praktis paling anyar kanggo pembangunan babi genetik ing mangsa ngarep. (Sumber gambar: VIV Qingdao 2019)

Acara kasebut bakal nampilake 600 pameran ing taun 2019 lan dikira bakal narik luwih saka 30.000 kunjungan, kalebu luwih saka 200 pamimpin industri. Kira-kira 20 seminar internasional sing nganalisa industri Cina uga solusi paling apik kanggo masalah saiki ing peternakan kewan global bakal nambah konsep pameran feed-kanggo-panganan.

Penganjur ngumumake manawa registrasi online kanggo pengunjung profesional saiki wis dibukak. Pengunjung internasional bisa ndhaptar liwat situs web resmi VIV Qingdao www.vivchina.nl. Penganjur nambahake, kaca pendaptaran Cina uga kasedhiya ing akun Wechat resmi: VIVworldwide.

Sistem pra-registrasi VIV Qingdao dibukak kanggo masarakat Tionghoa tanggal 18 Mei. Penganjur ngluncurake kampanye pemasaran unik 'Panda-Pepsi-Present' ing kesempatan iki, sing narik luwih saka 1.000 pengunjung sing sukses ndhaptar VIV Qingdao 2019.

Supaya bisa nyukupi tuntutan bisnis para pameran lan para pembeli profesional ing taun 2019, VIV Qingdao bakal nawakake program Hosted Buyer sing darmabakti. Aplikasi saka macem-macem negara, kayata Iran, Vietnam, Korea Kidul, Kazakhstan, India, lan liya-liyane, wis tekan penganjur acara kasebut.

Ing wektu sing padha, wiwit Mei, VIV wis mulai ngajak para pembeli global. Program iki mbukak kanggo para profesional lan produsen keputusan kanthi rencana tuku gedhe lan aktif ing kebon petani gedhe, pabrik feed, pabrik slamet, industri pangolahan panganan, perusahaan distribusi, lan sapiturute. Yen wis sukses, VIV Qingdao bakal menehi layanan khusus kalebu akomodasi lan refreshment ing situs. .

VIV lan GPGS ngumumake kerjasama strategis ing Forum Peningkatan Genetik Babi Global (GPGS) sambutan koktail ing 16 Mei. VIV bakal nyiyapake tampilan tampilan Babi Pembangunan Genetik Global ing VIV Qingdao 2019 bebarengan karo GPGS.

Wilayah iki bakal nampilake teknologi lan solusi praktis paling anyar kanggo ngembangake genetik babi ing mangsa ngarep. Ahli profesional lan perusahaan pembiakan babi utama saka kabeh ndonya bakal diundang menyang pertunjukan kanggo nuduhake pengalaman lan ijol-ijolan informasi.

Perusahaan pembiakan babi ing luar negeri kayata pusat pangembangan Cooperl, Topigs, Hypor, Genesus, Danbred, NSR, PIC, lan profesional saka Pusat Agro & Teknologi Makanan Belanda (NAFTC), Akademi Babi Prancis, Grup Huanshan, Universitas Pertanian Sichuan, Kelompok Hope Anyar, Universitas Pertanian China, Wens, Henan Jing Wang, Kumpulan TQLS, COFCO, Chengdu Wangjiang, Genetik Shaffer, Kumpulan Wangsulan Beijing, Shaanxi Shiyang Group, kumpul ing GPGS 2019 kanggo nuduhake prestasi teknis ing tataran saiki lan ngrembug babagan pangembangan babagan genetika babi.

VIV Qingdao 2019 will present more content and interesting activities in addition to the Global Pig Genetic Development display area such as InnovAction campaign, animal welfare concept display, on-site workshop, etc. to enhance the visiting experience at the show in order to bring further knowledge and solutions for the future development of the industry in China and Asia.<a '="" +="" path="" '\''="" prefix="" ':'="" addy0ffa60d886deb737f60d55474593be88="" '\'="">


Wektu kirim: Jul-29-2019