За нас

SHANDONG E.FIN PHARMACY CO.,LTD.е основана во 2010 година. Тоа е професионален производител и Hi-tech претпријатие кое работи на истражување, развој и производство на фини хемикалии, фармацевтски посредници и адитиви за добиточна храна, на површина од 70000 квадратни метри.

Нашите производи се поделени на три дела врз основа на употреба:адитиви за добиточна храна, фармацевтски посредници и мембрана нанофибер.

Адитивите за добиточна храна се посветени на истражувањето и производството на целата серија бетаин, кои вклучуваат висококвалитетни фармацевтски и прехранбени адитиви Бетаин серии, серии водни привлечни, антибиотски алтернативи и кватернарна амониумова сол со тековни технолошки ажурирања на водечка позиција.

Нашата компанија, како претпријатие за висока технологија, има силна техничка сила и поседува независен истражувачки тим и центар за истражување и развој на Универзитетот Џинан.Имаме длабока соработка со Универзитетот Џинан, Универзитетот Шандонг, Кинеската академија на науките и други универзитети.

Имаме силна способност за истражување и развој и способност за пилотско производство, а исто така обезбедуваме прилагодување на високотехнолошки производи и трансфер на технологија.

Нашата компанија се фокусира на квалитетот на производите и има строга контрола на квалитетот во текот на производниот процес.Фабриката ги помина ISO9001, ISO22000 и FAMI-QS.Нашиот строг однос обезбедува квалитет на високотехнолошки производи дома и во странство, што добива прифаќање и поминува евалуација на голем број големи групи, исто така ја освои довербата на клиентите и долгорочна соработка.

60% од нашите производи се за извоз во Јапонија, Кореја, Бразил, Мексико, Холандија, САД, Германија, Југоисточна Азија итн. и добиваат високи пофалби од домашни и странски клиенти.

Мисијата на нашата компанија: Инсистирајте на првокласно управување, производство на производи од прва класа, обезбедување услуги од прва класа и изградени претпријатија од прва класа.