VIV QINGDAO 2019 – Шандонг Е, Fine S2-D004

E.FINE

 

ШАНДОНГ ЕФИНА ФАРМАЦИЈА СД, LTD ќе присуствува на изложбата на VIV Кингдао, 19-21 септември.

Штанд бр: S2-004, добредојде во посета на нашата штанд!

 

VIV ќе постави област за прикажување за да ја покаже најновата технологија и практични решенија за иден генетски развој на свињи. (Извор на слика: VIV Кингдао 2019)

Претставата ќе претстави 600 изложувачи во 2019 година и се очекува да привлече повеќе од 30.000 посети, вклучувајќи повеќе од 200 лидери во индустријата. Околу 20 меѓународни семинари кои ја анализираат кинеската индустрија, како и најдобрите решенија за тековните проблеми во глобалното сточарство, дополнително ќе го зајакнат концептот изложба на храна.

Организаторот објави дека интернет-регистрацијата за професионални посетители сега е отворена. Меѓународните посетители можат да се регистрираат преку официјалната веб-страница на VIV Кингдао, www.vivchina.nl. Организаторот додаде дека кинеската страница за регистрација е исто така достапна на официјалната сметка на шоуто Wechat: VIVworldwide.

Системот за предрегистрација на VIV Кингдао беше отворен за кинеската јавност на 18-ти мај. Организаторот по овој повод започна единствена маркетинг кампања „Панда-Пепси-Present“, која привлече повеќе од 1.000 посетители кои успешно се регистрираа за VIV Кингдао 2019 година.

Со цел подобро да се исполнат деловните побарувања на изложувачите и професионалните купувачи во 2019 година, VIV Кингдао ќе понуди посветена програма за домаќински купувачи. Апликациите од различни земји, како што се Иран, Виетнам, Јужна Кореја, Казахстан, Индија и многу повеќе, веќе стигнаа до организаторот на шоуто.

Во исто време, од мај, VIV започна да ги поканува глобалните купувачи. Програмата е отворена за професионалци и донесувачи на одлуки со големи планови за набавка и активна во големи фарми за сточна храна, фабрики за добиточна храна, кланици, индустрија за преработка на храна, дистрибутивни претпријатија, итн. Откако ќе се примени успешно, VIV Кингдао ќе обезбеди специјални услуги, вклучувајќи сместување и освежување на лице место .

VIV и GPGS ја објавија својата стратешка соработка на Глобалниот форум за генетичко подобрување на свињи (GPGS) на 16-ти мај. VIV ќе ја постави областа за прикажување Глобален генетски развој на свињи на VIV Кингдао 2019 заедно со GPGS.

Оваа област ќе ја покаже најновата технологија и практични решенија за иден генетски развој на свињи. Професионални експерти и водечки компании за одгледување свињи од целиот свет ќе бидат поканети на шоуто да го споделат своето искуство и да разменуваат информации.

Компании за одгледување свињи во странство, како што се Центарот за развој на Куперл, Топигс, Хипор, esенесус, Данбред, НСР, ПИЦ и стручни лица од Центарот за агро и прехранбена технологија во Холандија (NAFTC), Француска свинска академија, Групација Хуаншан, Земјоделски универзитет во Сечуан, Група Hу Хуп, Кинескиот земјоделски универзитет, Венс, Хенан ingинг Ванг, TQLS Групација, СОФКО, Ченгду Ванџианг, Шафер генетика, Пекинг Вајтшер, групата Шанкси Шијанг, се собраа на GPGS 2019 за да ги споделат техничките достигнувања во сегашната фаза и да разговараат за идниот развој на генетиката на свињи.

VIV Qingdao 2019 will present more content and interesting activities in addition to the Global Pig Genetic Development display area such as InnovAction campaign, animal welfare concept display, on-site workshop, etc. to enhance the visiting experience at the show in order to bring further knowledge and solutions for the future development of the industry in China and Asia.<a '="" +="" path="" '\''="" prefix="" ':'="" addy0ffa60d886deb737f60d55474593be88="" '\'="">


Време на објавување: јули-29-2019 година