ВИВ КИНГДАО 2019-Шандонг Е, Фина С2-Д004

Е.ФИНЕ

 

SHANDONG E.FINE PHARMACY CO., LTD ќе присуствува на изложбата на VIV Qingdao, 19-21 септември.

Штанд бр.: S2-004, Повелете посетете го нашиот штанд!

 

VIV ќе постави простор за прикажување за да ја прикаже најновата технологија и практични решенија за идниот генетски развој на свињите.(Извор на слика: VIV Кингдао 2019)

На изложбата ќе бидат претставени 600 излагачи во 2019 година и се очекува да привлече повеќе од 30.000 посети, вклучително и повеќе од 200 лидери во индустријата.Околу 20 меѓународни семинари кои ја анализираат кинеската индустрија, како и најдобрите решенија за актуелните прашања во глобалното сточарство дополнително ќе го подобрат концептот на изложба „храна до храна“.

Организаторот објави дека е отворена онлајн регистрацијата за професионални посетители.Меѓународните посетители можат да се регистрираат преку официјалната веб-страница на VIV Qingdao www.vivchina.nl.Организаторот додаде дека кинеската страница за регистрација е достапна и на официјалната сметка на шоуто Wechat: VIVworldwide.

Системот за предрегистрација VIV Qingdao беше отворен за кинеската јавност на 18 мај.Организаторот по овој повод започна уникатна маркетинг кампања „Panda-Pepsi-Present“, која привлече повеќе од 1.000 посетители кои успешно се регистрираа за VIV Qingdao 2019.

Со цел подобро да се задоволат деловните барања на излагачите и професионалните купувачи во 2019 година, VIV Qingdao ќе понуди посветена програма за домаќински купувач.Апликациите од различни земји, како што се Иран, Виетнам, Јужна Кореја, Казахстан, Индија и многу повеќе, веќе стигнаа до организаторот на шоуто.

Во исто време, од мај, VIV почна да поканува глобални купувачи.Програмата е отворена за професионалци и носители на одлуки со големи планови за купување и кои се активни во големи фарми за сточарство, фабрики за добиточна храна, кланици, прехранбена индустрија, дистрибутивни претпријатија итн. Откако успешно ќе се примени, VIV Qingdao ќе обезбеди специјални услуги вклучувајќи сместување и освежување на лице место .

VIV и GPGS ја објавија својата стратешка соработка на Глобалниот коктел за генетско подобрување на свињите (GPGS) на 16 мај.VIV ќе ја постави областа за прикажување на Глобалниот генетски развој на свињи на VIV Qingdao 2019 заедно со GPGS.

Оваа област ќе ја прикаже најновата технологија и практични решенија за иден генетски развој на свињите.Професионални експерти и водечки компании за одгледување свињи од целиот свет ќе бидат поканети на шоуто за да го споделат своето искуство и да разменат информации.

Прекуокеански компании за одгледување свињи, како што се развоен центар Cooperl, Topigs, Hypor, Genesus, Danbred, NSR, PIC и професионалци од холандскиот центар за агро и прехранбена технологија (NAFTC), Француската академија за свињи, Huanshan Group, Sechuan Agricultural University, New Hope Group, Земјоделскиот универзитет на Кина, Венс, Хенан Џинг Ванг, TQLS Group, COFCO, Ченгду Вангјанг, Шафер Генетика, Пекинг Вајтшре, Шанкси Шијанг група, се собраа на GPGS 2019 за да ги споделат техничките достигнувања во сегашната фаза и да разговараат за идниот развој на генетиката на свињите.

VIV Qingdao 2019 ќе претстави повеќе содржини и интересни активности како додаток на областа за прикажување на Глобалниот генетски развој на свињите, како што се кампањата InnovAction, приказот на концептот за благосостојба на животните, работилницата на лице место итн. знаење и решенија за идниот развој на индустријата во Кина и Азија.


Време на објавување: 29 јули 2019 година