Rreth Nesh

SHANDONG E.FINE Pharmacy CO, LTD.është themeluar në vitin 2010. Është një prodhues profesionist dhe ndërmarrje e teknologjisë së lartë që punon në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e kimikateve të shkëlqyera, ndërmjetësve farmaceutikë dhe aditivëve të ushqimit, duke mbuluar një sipërfaqe prej 70000 m².

Produktet tona ndahen në tre pjesë në bazë të përdorimit:aditivët e ushqimit, ndërmjetësuesit farmaceutikë dhe membrana Nanofiber.

Aditivët e ushqimit i kushtohen kërkimit dhe prodhimit të të gjithë serisë betaine, të cilat përfshijnë aditivë farmaceutikë dhe ushqimorë me cilësi të lartë, Seritë Betaine, Seritë tërheqëse ujore, Alternativat e Antibiotikëve dhe Kripën Kuaternare të Amoniumit me përditësime të vazhdueshme teknologjike në një pozicion drejtues.

Kompania jonë, si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë, ka forcë të fortë teknike dhe zotëron një ekip të pavarur kërkimor dhe Qendër R&D në Universitetin Jinan.Ne kemi bashkëpunim të thellë me Universitetin Jinan, Universitetin Shandong, Akademinë Kineze të Shkencave dhe universitete të tjera.

Ne kemi aftësi të forta R&D dhe aftësi të prodhimit pilot, si dhe sigurojmë personalizimin e produkteve të teknologjisë së lartë dhe transferimin e teknologjisë.

Kompania jonë fokusohet në cilësinë e produkteve dhe ka kontroll të rreptë të cilësisë gjatë procesit të prodhimit.Fabrika ka kaluar ISO9001, ISO22000 dhe FAMI-QS.Qëndrimi ynë i rreptë garanton cilësinë e produkteve të teknologjisë së lartë brenda dhe jashtë vendit, i cili fiton pranimin dhe kalon vlerësimin e një sërë grupesh të mëdha, fitoi gjithashtu besimin e klientëve dhe bashkëpunimin afatgjatë.

60% e produkteve tona janë për eksport në Japoni, Kore, Brazil, Meksikë, Holandë, SHBA, Gjermani, Azinë Juglindore etj. dhe merr vlerësime të larta nga klientët vendas dhe të huaj.

Misioni i kompanisë sonë: Të insistojmë në menaxhimin e klasit të parë, të prodhojmë produkte të klasit të parë, të ofrojmë shërbime të klasit të parë dhe të ndërtojmë ndërmarrje të klasit të parë.