VIV QINGDAO 2019 – Shandong E, Fine S2-D004

E.FINE

 

SHANDONG E.FINE FARMACY CO, LTD do të marrë pjesë në ekspozitën e VIV Qingdao, 19-21 Sht.

Shtëpi No: S2-004, Mirësevini të vizitoni kabinën tonë!

 

VIV do të krijojë një zonë ekrani për të shfaqur teknologjinë më të fundit dhe zgjidhjet praktike për zhvillimin e ardhshëm gjenetik të derrave. (Burimi i figurës: VIV Qingdao 2019)

Shfaqja do të prezantojë 600 ekspozues në vitin 2019 dhe pritet të tërheqë më shumë se 30,000 vizita, përfshirë më shumë se 200 drejtues të industrisë. Rreth 20 seminare ndërkombëtare që analizojnë industrinë kineze si dhe zgjidhjet më të mira për çështjet aktuale në blegtorinë globale do të përmirësojnë më tej konceptin e ekspozitës ushqim-ushqim.

Organizatori ka njoftuar se regjistrimi në internet për vizitorët profesionistë tani është i hapur. Vizitorët ndërkombëtarë mund të regjistrohen përmes faqes zyrtare të internetit VIV Qingdao www.vivchina.nl. Organizatori shtoi se faqja kineze e regjistrimit është gjithashtu në dispozicion në llogarinë zyrtare të show-it Wechat: VIVworldwide.

Sistemi i para-regjistrimit VV Qingdao u hap për publikun kinez në 18 maj. Organizatori filloi me këtë rast një fushatë unike të marketingut 'Panda-Pepsi-Present', e cila tërhoqi më shumë se 1.000 vizitorë që u regjistruan me sukses për VIV Qingdao 2019.

Në mënyrë që të përmbushë më mirë kërkesat e biznesit të ekspozuesve dhe blerësve profesionistë në vitin 2019, VIV Qingdao do të ofrojë një program të dedikuar blerës të hostuar. Aplikime nga vende të ndryshme, të tilla si Irani, Vietnami, Koreja e Jugut, Kazakistani, India, dhe më shumë, tashmë kanë arritur organizatorin e shfaqjeve.

Në të njëjtën kohë, që nga maji, VIV ka filluar të ftojë blerës globalë. Programi është i hapur për profesionistët dhe vendimmarrësit me plane të mëdha blerjeje dhe aktivë në fermat e mëdha blegtorale, fabrikat e ushqimit të kafshëve, thertoret, industrinë e përpunimit të ushqimit, ndërmarrjet e shpërndarjes, etj. Pasi të aplikohet me sukses, VIV Qingdao do të sigurojë shërbime të veçanta duke përfshirë akomodimin dhe rifreskimin në vend .

VIV dhe GPGS njoftuan bashkëpunimin e tyre strategjik në Forumin Global për Përmirësimin Gjenetik të Pig (GPGS) të mirëpritur më 16 maj. VIV do të vendosë zonën e ekranit të Zhvillimit Gjenetik Global Pig në VIV Qingdao 2019 së bashku me GPGS.

Kjo zonë do të tregojë teknologjinë më të fundit dhe zgjidhjet praktike për zhvillimin e ardhshëm gjenetik të derrave. Ekspertë profesionistë dhe kompani udhëheqëse të mbarështimit të derrave nga e gjithë bota do të jenë të ftuar në shfaqje për të shkëmbyer përvojën e tyre dhe për të shkëmbyer informacione.

Kompanitë e mbarështimit të derrave të huaj si qendra e zhvillimit Cooperl, Topigs, Hypor, Genesus, Danbred, NSR, PIC, dhe profesionistë nga Qendra e Teknologjisë Agro & Ushqimore të Holandës (NAFTC), Akademia Franceze e Derrave, Huanshan Group, Universiteti Bujqësor Sichuan, New Hope Group, Universiteti Bujqësor i Kinës, Wens, Henan Jing Wang, TQLS Group, COFCO, Chengdu Wangjiang, Shaffer Genetics, Pekin Whiteshre, Shaanxi Shiyang Group, u mblodhën në GPGS 2019 për të ndarë arritjet teknike në fazën e tanishme dhe për të diskutuar zhvillimin e ardhshëm të gjenetikës së derrit.

VIV Qingdao 2019 do të prezantojë më shumë përmbajtje dhe aktivitete interesante përveç zonës së shfaqjes së Zhvillimit Gjenetik Global të Derrit, si fushata InnovAction, shfaqja e konceptit të mirëqenies së kafshëve, seminari në terren, etj. për të përmirësuar përvojën e vizitave në shfaqje në mënyrë që të sjellë më tej njohuri dhe zgjidhje për zhvillimin e ardhshëm të industrisë në Kinë dhe Azi.<a '="" +="" path="" '\''="" prefix="" ':'="" addy0ffa60d886deb737f60d55474593be88="" '\'="">


Koha e postimit: korrik-29-2019