VIV QINGDAO 2019–Shandong E, Fine S2-D004

E.FINE

 

SHANDONG E.FINE PHARMACY CO., LTD do të marrë pjesë në ekspozitën e VIV Qingdao, 19-21 shtator.

Nr. i stendës: S2-004, Mirë se vini të vizitoni stendën tonë!

 

VIV do të krijojë një zonë ekspozimi për të shfaqur teknologjinë më të fundit dhe zgjidhjet praktike për zhvillimin e ardhshëm gjenetik të derrave.(Burimi i imazhit: VIV Qingdao 2019)

Shfaqja do të prezantojë 600 ekspozues në 2019 dhe pritet të tërheqë më shumë se 30,000 vizita, duke përfshirë më shumë se 200 liderë të industrisë.Rreth 20 seminare ndërkombëtare që analizojnë industrinë kineze si dhe zgjidhjet më të mira për çështjet aktuale në blegtorinë globale do të përmirësojnë më tej konceptin e ekspozitës ushqim-ushqim.

Organizatori ka bërë të ditur se regjistrimi online për vizitorët profesionistë tashmë është i hapur.Vizitorët ndërkombëtarë mund të regjistrohen nëpërmjet faqes zyrtare të internetit të VIV Qingdao www.vivchina.nl.Organizatori shtoi se faqja e regjistrimit kinez është gjithashtu e disponueshme në llogarinë zyrtare të shfaqjes në Wechat: VIVworldwide.

Sistemi i pararegjistrimit VIV Qingdao u hap për publikun kinez më 18 maj.Organizatori nisi me këtë rast një fushatë unike marketingu 'Panda-Pepsi-Present', e cila tërhoqi më shumë se 1000 vizitorë të cilët u regjistruan me sukses për VIV Qingdao 2019.

Për të përmbushur më mirë kërkesat e biznesit të ekspozuesve dhe blerësve profesionistë në vitin 2019, VIV Qingdao do të ofrojë një program të dedikuar të blerësve të pritur.Aplikacionet nga vende të ndryshme, si Irani, Vietnami, Koreja e Jugut, Kazakistani, India etj., kanë mbërritur tashmë te organizatori i shfaqjes.

Në të njëjtën kohë, që nga maji, VIV ka filluar të ftojë blerës globalë.Programi është i hapur për profesionistët dhe vendimmarrësit me plane të mëdha blerjeje dhe aktivë në ferma të mëdha blegtorale, fabrika të ushqimit, thertore, industrinë e përpunimit të ushqimit, ndërmarrjet e shpërndarjes, etj. Pasi të aplikohet me sukses, VIV Qingdao do të ofrojë shërbime speciale duke përfshirë akomodimin dhe pije freskuese në vend .

VIV dhe GPGS njoftuan bashkëpunimin e tyre strategjik në koktejin e mirëseardhjes në Forumin Global të Përmirësimit Gjenetik të Derrit (GPGS) më 16 maj.VIV do të krijojë zonën e shfaqjes së Zhvillimit Gjenetik Global të Derrit në VIV Qingdao 2019 së bashku me GPGS.

Kjo zonë do të shfaqë teknologjinë më të fundit dhe zgjidhjet praktike për zhvillimin e ardhshëm gjenetik të derrave.Ekspertët profesionistë dhe kompanitë kryesore të mbarështimit të derrave nga e gjithë bota do të ftohen në shfaqje për të ndarë përvojën e tyre dhe për të shkëmbyer informacion.

Kompanitë e mbarështimit të derrave jashtë shtetit si qendra e zhvillimit Cooperl, Topigs, Hypor, Genesus, Danbred, NSR, PIC dhe profesionistë nga Qendra Holandeze e Teknologjisë Agro & Ushqimore (NAFTC), Akademia Franceze e Derrave, Huanshan Group, Universiteti Bujqësor Sichuan, New Hope Group, Universiteti Bujqësor i Kinës, Wens, Henan Jing Wang, TQLS Group, COFCO, Chengdu Wangjiang, Shaffer Genetics, Beijing Whiteshre, Shaanxi Shiyang Group, u mblodhën në GPGS 2019 për të ndarë arritjet teknike në fazën aktuale dhe për të diskutuar zhvillimin e ardhshëm të gjenetikës së derrit.

VIV Qingdao 2019 do të prezantojë më shumë përmbajtje dhe aktivitete interesante përveç zonës së shfaqjes së Zhvillimit Gjenetik Global të Derrit, si fushata InnovAction, shfaqja e konceptit të mirëqenies së kafshëve, seminari në vend, etj. për të përmirësuar përvojën e vizitave në shfaqje në mënyrë që të sjellë më tej njohuri dhe zgjidhje për zhvillimin e ardhshëm të industrisë në Kinë dhe Azi.


Koha e postimit: 29-07-2019