Kompania News

 • Parimi i diformatit të kaliumit për nxitjen e rritjes së kafshëve

  Parimi i diformatit të kaliumit për nxitjen e rritjes së kafshëve

  Pigs can not be fed solely with feed to promote growth. Simply feeding feed can not meet the nutrient requirements of growing pigs, but also cause waste of resources. In order to maintain balanced nutrition and good immunity of pigs, the process from improving intestinal...
  Lexo më shumë
 • Përmirësimi i cilësisë së mishit të pulave me betainë

  Përmirësimi i cilësisë së mishit të pulave me betainë

  Një sërë strategjish ushqyese po testohen vazhdimisht për të përmirësuar cilësinë e mishit të pulave. Betaina posedon veti të veçanta për të përmirësuar cilësinë e mishit pasi luan një rol të rëndësishëm në rregullimin e ekuilibrit osmotik, metabolizmin e lëndëve ushqyese dhe kapacitetin antioksidues të zogjve. Por une...
  Lexo më shumë
 • Krahasimi i efekteve të diformatit të kaliumit dhe antibiotikëve në ushqimin e zogjve!

  Krahasimi i efekteve të diformatit të kaliumit dhe antibiotikëve në ushqimin e zogjve!

  As a new feed acidifier product, potassium diformate can promote the growth performance by inhibiting the growth of acid resistant bacteria. It plays an important role in reducing the occurrence of gastrointestinal diseases of livestock and poultry and improving the inte...
  Lexo më shumë
 • Ndikimi në shijen dhe cilësinë e derrit në mbarështimin e derrit

  Ndikimi në shijen dhe cilësinë e derrit në mbarështimin e derrit

  Pork has always been the main component of the meat of the residents' table, and is an important source of high-quality protein. In recent years, intensive pig breeding has been highly pursuing growth rate, feed conversion rate, lean meat rate, light color of pork, poor ...
  Lexo më shumë
 • Klorur trimetilamoni 98% (TMA.HCl 98%)Aplikimi

  Klorur trimetilamoni 98% (TMA.HCl 98%)Aplikimi

  Përshkrimi i produktit Klorur trimetilamoni 58% (TMA.HCl 58%) është një tretësirë ​​ujore e pastër, pa ngjyrë. TMA.HCl gjen aplikimin e saj kryesor si një ndërmjetës për prodhimin e vitaminës B4 (klorur koline). Produkti përdoret gjithashtu për prodhimin e CHPT (Chlorohydroxypropil-trimethylammo...
  Lexo më shumë
 • Efekti i Betaine në ushqimin e karkalecave

  Efekti i Betaine në ushqimin e karkalecave

  Betaine is a kind of non nutritive additive. It is an artificially synthesized or extracted substance based on the chemical components contained in the most favorite animals and plants of aquatic animals. Food attractants are often composed of more than two kinds of comp...
  Lexo më shumë
 • RËNDËSIA E USHQIMIT TË BETAINËS NË SHPEZH

  RËNDËSIA E USHQIMIT TË BETAINËS NË SHPEZH

  RËNDËSIA E USHQIMIT ME BETAINË NË SHPEZH Duke qenë se India është një vend tropikal, stresi i nxehtësisë është një nga kufizimet kryesore me të cilat përballet India. Pra, futja e Betaine mund të jetë e dobishme për fermerët e shpendëve. Betaina është zbuluar se rrit prodhimin e shpendëve duke ndihmuar në reduktimin e stresit të nxehtësisë.
  Lexo më shumë
 • Ulja e shkallës së diarresë duke shtuar diformat kaliumi në misrin e ri si ushqim për derrat

  Ulja e shkallës së diarresë duke shtuar diformat kaliumi në misrin e ri si ushqim për derrat

  Use plan of new corn for pig feed Recently, new corn has been listed one after another, and most feed factories have started to purchase and store it. How should new corn be used in pig feed? As we all know, pig feed has two important evaluation indicators: one is palata...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i betainës në kafshë

  Aplikimi i betainës në kafshë

  Betaine was first extracted from beet and molasses. It is sweet, slightly bitter, soluble in water and ethanol, and has strong antioxidant properties. It can provide methyl for material metabolism in animals. Lysine participates in the metabolism of amino acids and prote...
  Lexo më shumë
 • Diformati i kaliumit: Një alternativë e re ndaj nxitësve të rritjes së antibiotikëve

  Diformati i kaliumit: Një alternativë e re ndaj nxitësve të rritjes së antibiotikëve

    Diformati i kaliumit: Një alternativë e re ndaj nxitësve të rritjes së antibiotikëve Diformati i kaliumit (Formi) është pa erë, me gërryerje të ulët dhe i lehtë për t'u trajtuar. Bashkimi Evropian (BE) e ka aprovuar atë si nxitës të rritjes jo-antibiotike, për përdorim në ushqimet jo ripërtypëse. Specifikimi i diformatit të kaliumit: Molekula...
  Lexo më shumë
 • Analiza e Tributirinës në ushqimin e kafshëve

  Analiza e Tributirinës në ushqimin e kafshëve

   Glyceryl tributyrate is a short chain fatty acid ester with the chemical formula C15H26O6. CAS No.: 60-01-5, molecular weight: 302.36, also known as glyceryl tributyrate, is a white near oily liquid. Almost odorless, slightly fatty aroma. Easily soluble in ethanol, chlo...
  Lexo më shumë
 • Implikimet e Tributyrin në ndërrimet e mikrobiotës së zorrëve të lidhura me performancën e derrave që heqin nga gjiri

  Implikimet e Tributyrin në ndërrimet e mikrobiotës së zorrëve të lidhura me performancën e derrave që heqin nga gjiri

  Kërkohen alternativa ndaj trajtimeve me antibiotikë për shkak të ndalimit të përdorimit të këtyre barnave si nxitës të rritjes në prodhimin ushqimor të kafshëve. Tributyrin duket se luan një rol në përmirësimin e performancës së rritjes te derrat, megjithëse me shkallë të ndryshme efektiviteti. Deri më tani dihet shumë pak për...
  Lexo më shumë