Tentang Kami

SHANDONG E.FINE FARMASI CO.,LTD.didirikan dina 2010. Éta produsén profésional sarta Hi-tech perusahaan dipake dina panalungtikan, ngembangkeun sarta produksi bahan kimia rupa, antara farmasi sarta aditif feed, ngawengku wewengkon 70000 sqm.

Produk kami dibagi kana tilu bagian dumasar kana panggunaan:aditif feed, perantara farmasi & mémbran Nanofiber.

Aditif feed bakti kana panalungtikan sareng produksi séri betaine sadayana, anu kalebet aditif farmasi sareng pangan kualitas luhur Betaine Series, Aquatic Attractant Series, Alternatif Antibiotik sareng Uyah Amonium Kuarter kalayan pembaruan téknologi anu terus-terusan dina posisi anu unggul.

Perusahaan kami, salaku perusahaan Hi-tech, gaduh kakuatan téknis anu kuat, sareng gaduh tim panalungtikan mandiri sareng Pusat R&D di Universitas Jinan.Urang kudu gawé babarengan jero jeung Universitas Jinan, Universitas Shandong, Cina Akademi Élmu jeung universitas séjén.

Kami gaduh kamampuan R&D anu kuat sareng kamampuan produksi pilot, sareng ogé nyayogikeun kustomisasi produk téknologi tinggi sareng transfer téknologi.

Perusahaan kami museurkeun kana kualitas produk sareng gaduh kontrol kualitas anu ketat salami prosés manufaktur.Pabrik parantos lulus ISO9001, ISO22000 sareng FAMI-QS.Sikep ketat kami ngajamin kualitas produk téknologi tinggi di bumi sareng di luar negeri, anu nampi nampi sareng lulus evaluasi sajumlah grup ageung, ogé meunang kapercayaan para nasabah sareng kerjasama jangka panjang.

60% produk urang téh pikeun ékspor ka Jepang, Korea, Brazil, Mexico, Walanda, AS, Jérman, Asia Tenggara, jeung sajabana sarta narima praises tinggi ti konsumén domestik jeung luar nagri.

Misi parusahaan urang: Keukeuh dina manajemen kelas munggaran, ngahasilkeun produk-kelas munggaran, nyadiakeun layanan-kelas munggaran, sarta ngawangun usaha-kelas munggaran.