VIV QINGDAO 2019 – Shandong E, Rupa S2-D004

E.FINE

 

SHANDONG E.FINE PHARMACY CO., LTD bakal ngaluuhan paméran VIV Qingdao, 19-21 Sep.

Stan No.: S2-004, Wilujeng sumping di stan kami!

 

VIV bakal netepkeun aréa tampilan pikeun nunjukkeun téknologi pangénggalna sareng solusi praktis pikeun pangwangunan genetik babi anu bakal datang. (Sumber gambar: VIV Qingdao 2019)

Acara ieu bakal nampilkeun 600 paméran taun 2019 sareng diperkirakeun narik langkung ti 30,000 kunjungan, kalebet langkung ti 200 pamimpin industri. Kira-kira 20 seminar internasional nganalisis industri cina ogé solusi anu pangsaéna pikeun masalah anu ayeuna dina pertanian sato global salajengna bakal ningkatkeun konsép pamakan feed-to-food.

Panitia anu ngumumkeun yén pendaptaran online pikeun sémah profésional ayeuna parantos dibuka. Datang internasional tiasa ngadaptar via situs web resmi VIV Qingdao www.vivchina.nl. Panitia nyatakeun yén halaman pendaptaran Cina ogé sayogi dina akun Wechat resmi acara: VIVworldwide.

Sistem pra-pendaptaran VIV Qingdao dibuka kanggo masarakat Tiongkok dina tanggal 18 Mei. Panitia ngaluncurkeun kampanye pamasaran unik 'Panda-Pepsi-Hadir' dina kasempetan ieu, anu ngagaduhan langkung ti 1.000 sémah anu suksés kadaptar pikeun VIV Qingdao 2019.

Dina raraga langkung hadé nyumponan pamenta bisnis ti paméré sarta pembeli profésional dina taun 2019, VIV Qingdao bakal nawiskeun program Hosted Buyer dédikasi. Aplikasi ti sababaraha nagara, sapertos Iran, Vietnam, Koréa Kidul, Kazakhstan, India, sareng seueur deui, parantos ngahontal dina acara panitia.

Dina waktos anu sami, saprak Mei, VIV parantos ngamimitian ngajak para pembeli global. Program ieu dibuka pikeun profesional sareng produsén kaputusan kalayan rencana pembelian ageung sareng aktip di kebon peternakan ageung, pabrik feed, pabrik rumah sakit, industri pamrosésan dahareun, perusahaan distribus, sareng sajabana. Nalika dilarapkeun suksés, VIV Qingdao bakal nyayogikeun jasa khusus kalebet akomodasi sareng résponasi di bumi. .

VIV sareng GPGS ngumumkeun gawé babarengan strategisna di Forum Pamutahiran Genetik Babi Global (GPGS) ngabagéakeun kokolot dina 16 Mei. VIV bakal netepkeun aréa Paparan Pangembangan Genetik Babi Global di VIV Qingdao 2019 bareng jeung GPGS.

Daérah ieu bakal nunjukkeun téknologi pang anyarna sareng solusi praktis pikeun pangwangunan genetik babi anu bakal datang. Ahli profésional sareng perusahaan pembiakan babi ngarah ti sakumna dunya bakal diulem kana acara éta pikeun ngabagikeun pangalaman sareng inpormasi.

Perusahaan beternak babi di luar negeri sapertos puseur pangembangan Cooperl, Topigs, Hypor, Genesus, Danbred, NSR, PIC, sareng profésional ti Walanda Agro & Pusat Teknologi Makanan (NAFTC), Akademi Babi Perancis, Grup Huanshan, Universitas Pertanian Sichuan, Grup Anyar, Universitas Pertanian China, Wens, Henan Jing Wang, Grup TQLS, COFCO, Chengdu Wangjiang, Shaffer Genetika, Beijing Whiteshre, Shaanxi Shiyang Group, kumpul di GPGS 2019 pikeun ngabagi prestasi téknis dina tahap ayeuna sareng ngabahas pangembangan jaman genetik babi.

VIV Qingdao 2019 will present more content and interesting activities in addition to the Global Pig Genetic Development display area such as InnovAction campaign, animal welfare concept display, on-site workshop, etc. to enhance the visiting experience at the show in order to bring further knowledge and solutions for the future development of the industry in China and Asia.<a '="" +="" path="" '\''="" prefix="" ':'="" addy0ffa60d886deb737f60d55474593be88="" '\'="">


Waktu pos: Jul-29-2019