Babagan awake dhewe

Produk kita dipérang dadi telung bagean adhedhasar panggunaan: aditif feed, intermediet pharmaceutical & membran Nanofiber.

Kabar Perusahaan

Sugeng rawuh ing:
VIV China (Qingdao, China), 19-21 September 2019, No. Booth: S2-D004
Ekspo Peternakan & Akuakultur (Taibei, Taiwan), 31 Oktober-2 November 2019, Booth No.: K69
CLA OVUM (Lima, Peru), 9-11 Oktober 2019, No. Booth: 184

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

nakoni, nyelidiki