China High-efisiensi membran Nanofiber Mask Produsen lan Pemasok | E.Fine

Topik pencernaan Nanofiber dhuwur

Keterangan Singkat:

Pembuangan Topeng Nanofiber

1. resistensi kurang-efisiensi, ora bakal ngalami gangguan pernapasan

2. Filter saring. Saringan dobel fisik lan elektrostatik panyaring, digabungake karo nanofiber lan kain welt-blown kanggo entuk keuntungan saringan hierarki kanthi panyaring dual.

3.Nanofiber bahan wis nyegat PM2.5, serbuk sari, virus lan bakteri kanthi efektif, uga duwe efek anti-virus lan disterilisasi sing apik.

4. Pérangan gambar ireng lan putih yaiku gambar mikroskop elektron saka nanofiber

5.  Bukaan nanofiber membran yaiku 100-300 nanometer, maksimum kain sing dicairkan yaiku 1-5 mikrometer sing saiki nyaring bahan yaiku katun sing dicairkan. Efek pelindung sing dipasang karo membran nanofiber luwih apik, kanggo virus influenza lan coronaviruse novel sing ukuran antarane 100-200 nanometer.


  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Topeng pencernaan Nanfiber Shandong Bluefuture

    Membran nanofiber fungsional elektrofatik minangka bahan anyar kanthi prospek pangembangan gedhe. Wisma cilik, udakara 100 ~ 300 nm, area lumahing spesifik sing amba. Membran nanofiber rampung duwe karakteristik bobot entheng, area lumahing gedhe, aperture cilik, kebolehtelapan udara sing apik lan sapiturute, nggawe bahan kasebut nduweni prospek aplikasi strategis ing filtrasi, bahan medis, ambegan anti banyu lan pangayoman lingkungan lan lapangan energi dll.

    Bukaan nanofiber membran yaiku 100-300 nanometer, maksimum kain sing dicairkan yaiku 1-5 mikrometer sing saiki nyaring bahan yaiku katun sing dicairkan. Efek pelindung sing dipasang karo membran nanofiber luwih apik, kanggo virus influenza lan coronaviruse novel sing ukuran antarane 100-200 nanometer.

    Tambah membran nanofiber kanggo topeng. Kanggo nggayuh filtrasi sing luwih tepat, utamane kanggo nyaring ekzos mobil, gas kimia, partikel minyak. Ngatasi kekurangan saka adsorption saka cairan sing dilelupake kanthi owah-owahan wektu lan lingkungan lan atenuasi filtrasi. Langsung nambah fungsi antibakteri, kanggo ngrampungake masalah kebocoran bakteri kanthi tingkat dhuwur saka bahan antibakteri sing kasedhiya ing pasar. Priksa pangayoman luwih efektif lan tahan.

    1. resistensi kurang-efisiensi, ora bakal ngalami gangguan pernapasan

    2. Filter saring. Penapisan dobel fisik lan elektrostatik panyaring, digabungake karo nanofiber lan kain sing ditiup welt dadi kabeneran panyaring hierarki kanthi panyaring dual.

    3.Nemtokake efek saringan sing kurang saka bahan ing pasar kanggo partikel berminyak .Dadi nyritakake sejarah pamblokiran efek teknis Filter berminyak lan non-berminyak.

    4.Solve kerugian sing c harge gampang  ilang  katun lan efek yang miskin nyawiji-diunekake

    5. bisa masang fungsi anti-bakteri, anti-natoni lan deodoran




  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita