Berfasilitas tinggi Tiupan serat Masofik Masof Produsén sareng Pamasok | E.Fine

High-efisiensi Masker nanofiber Masker

Pondok Description:

Masker Campuran Nanofiber High-éfisién Mask

1. resistansi low-high low, moal fenomena gangguan pernapasan

2. Saring halus. Saringan fisik sareng éléktrostatik saringan ganda, digabungkeun sareng peluh nanofiber sareng lawon anu ditiup ku welt- pikeun kaleungitan panyaring hierarkis sareng saringan dua.

Bahan 3.Nanofiber parantos nyegat PM2.5, sari, virus sareng baktéri sacara efektif, éta ogé ngagaduhan anti-virus sareng pangaruh dérédérasi.

4. Bagian hideung-bodas gambar nyaéta gambar mikroskop éléktron tina nanofiber

5.  The aperture mémbran nanofiber nyaéta 100-300 nanometer, aperture lawon cair anu ditiup nyaéta 1-5 mikromét anu ayeuna nyaring bahan nyaéta katun lebur anu ditiup. Pangaruh pelindung napel nanofiber langkung hadé, pikeun virus influenza sareng novél coronaviruses anu ukuran antara 100-200 nanometer.


  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Shandong Bluefuture Nanofiber Masker Masker

    Mémbran nanofiber fungsina éléktrofatik mangrupikeun bahan énggal kalayan prospek pangembangan anu lega. Éta gaduh aperture leutik, sakitar 100 ~ 300 nm, lega permukaan khusus. Mémbran nanofiber anu réngsé ngagaduhan ciri beurat beurat, daérah permukaan ageung, aperture leutik, perméabilitas hawa anu sanés, jsb, ngajantenkeun materi gaduh prospek aplikasi anu strategis dina filtrasi, bahan médis, waterproof breathable sareng perlindungan lingkungan sareng énergi énérgi sanésna.

    The aperture mémbran nanofiber nyaéta 100-300 nanometer, aperture lawon cair anu ditiup nyaéta 1-5 mikromét anu ayeuna nyaring bahan nyaéta katun lebur anu ditiup. Pangaruh pelindung napel nanofiber langkung hadé, pikeun virus influenza sareng novél coronaviruses anu ukuran antara 100-200 nanometer.

    Tambihkeun mémbran nanofiber pikeun topéng. Pikeun ngahontal saringan anu langkung pas, khususna pikeun nyaring haseup mobil, gas kimia, partikel minyak. Dipecatkeun kalemahan muatan adsorption tina dilémbokkeun lawon kalayan parobahan waktos sareng lingkungan sareng atenuasi fungsi filtrasi. Langsung nambihan fungsi antibakteri, pikeun ngajawab masalah laju bocor bakteri tinggi tina bahan antibakteri anu aya di pasar. Janten panyalindungan langkung efektif sareng tahan.

    1. resistansi low-high low, moal fenomena gangguan pernapasan

    Filter 2,Fine. Saringan fisik sareng éléktrostatik saringan ganda, digabungkeun sareng peluh nanofiber sareng lawon anu ditiup welt pikeun kaleresan panyaring hierarkis sareng saringan dua.

    3.Mayunkeun pangaruh saring goréng tina bahan di pasar kana partikel anu berminyak .Dan nyadar terobosan sajarah panyaring téknis berminyak sareng non berminyak panyaring.

    4.Solusi karugian anu c harge gampang  ngaleungitkeun  sareng pangaruh filter anu goréng tina katunca cair

    5.Ia tiasa napel fungsi anti baktéri, anti radang sareng deodorant




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami