Kinë Prodhuesit dhe furnizuesit e maskave të nanofiberit me efikasitet të lartë | E.Fine

Maska e membranës me efikasitet të lartë nanofiber

Përshkrim i shkurtër:

Maskë me efikasitet të lartë të Membrancës Nanofiber

1. Rezistencë e ulët me efikasitet të lartë, nuk do të dukuritë e dëmtimit të frymëmarrjes

2. Filtër i imët. Filtrimi i dyfishtë i adsorbimit fizik dhe elektrostatik, i kombinuar me membranë nanofiber dhe pëlhurë të çelur për të realizuar avantazhin e filtrimit hierarkik me filtrim të dyfishtë.

Materialet 3.Nanofiber kanë përgjime në PM2.5, polenin, viruset dhe bakteret në mënyrë efektive, gjithashtu ka efekt të mirë antivirus dhe sterilizues.

4.Pjesa bardh e zi e figurës është një imazh mikroskop elektronik i nanofibrit

5.  Hapësira e membranës nanofiber është 100-300 nanometra, hapja e pëlhurës së shkrirë është 1-5 mikrometra e cila aktualisht materiali i filtrit është pambuk i shkrirë. Membrana nanofiber e bashkangjitur me efekt mbrojtës është më e mirë, për viruset e gripit dhe koronaviruset e reja që është me madhësi midis 100-200 nanometra.


 • :
 • Detail Product

  Produkt Tags

  Maska e membranës së nanofiberit Shandong Bluefuture

  Membrana nanofiber funksionale e tjerrjes elektrostatike është një material i ri me perspektivë të gjerë zhvillimi. Ka hapje të vogël, rreth 100 ~ 300 nm, sipërfaqe të madhe specifike. Membranat e përfunduara të nanofiberit kanë karakteristikat e peshës së lehtë, sipërfaqes së madhe, sipërfaqes së madhe, depërtueshmërisë së mirë të ajrit etj., Bëjnë që materiali të ketë perspektivë aplikimi strategjik në filtrim, materiale mjekësore, të papërshkueshëm nga uji që merren me frymë dhe mbrojtje të tjera mjedisore dhe fushë të energjisë etj.

  Hapësira e membranës nanofiber është 100-300 nanometra, hapja e pëlhurës së shkrirë është 1-5 mikrometra e cila aktualisht materiali i filtrit është pambuk i shkrirë. Membrana nanofiber e bashkangjitur me efekt mbrojtës është më e mirë, për viruset e gripit dhe koronaviruset e reja që është me madhësi midis 100-200 nanometra.

  Shtoni membranat nanofiber në maskë. Për të arritur filtrimin më të saktë, veçanërisht për filtrimin e gazrave të shkarkimit të automjeteve, gazrave kimikë, grimcave të vajit. Zgjidhur disavantazhet e adsorbimit të ngarkesës së pëlhurës së shkrirë me ndryshimin e kohës dhe mjedisit dhe zbutjen e funksionit të filtrimit. Drejtpërdrejt shtoni funksionin antibakterial, për të zgjidhur problemin e shkallës së lartë të rrjedhjes bakteriale të materialeve antibakteriale të disponueshme në treg. Bëni mbrojtjen më efektive dhe të qëndrueshme.

  1. Rezistencë e ulët me efikasitet të lartë, nuk do të dukuritë e dëmtimit të frymëmarrjes

  2.Filtër i mirë. Filtrimi i dyfishtë i adsorbimit fizik dhe elektrostatik, i kombinuar me membranë nanofiber dhe pëlhurë të çelur nga saldimi për të realizuar avantazhin e filtrimit hierarkik me filtrim të dyfishtë.

  3.Ovlerësoni efektin e dobët të filtrit të materialit në treg ndaj grimcave vajore. Dhe realizoi përparimin historik të pengesës teknike të efektit të filtrit me vaj dhe jo-vajor.

  4.Zgjidhni disavantazhin që boja lehtësisht  zhduket  and poor filter effect  of melt-blown cotton

  5.Ajo mund të bashkëngjitni funksionin e Anti-bakterial, anti-inflamator dhe deodorant
 • Previous:
 • Vazhdim:

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne