За нас

E.Fine Group е високотехнолошка компанија на котирана компанија.

Компанија со три гранки:E.Fine Pharmaceutical Co., Ltd.,

Нано филтрација New Materials Co., Ltd.,

E.Fine Building Materials Co., Ltd.

Три главни производи:Храна/додатоци за храна,

Материјали за нанофилтрација,

Декоративни табли за изолација и облоги за згради.

Вести од компанијата

Повелете посетете не на:
VIV Кина (Кингдао, Кина), 19-21 септември 2019 година, штанд бр.: S2-D004
Експо за добиток и аквакултура (Тајбеи, Тајван), 31-ти октомври-2-ри ноември 2019 година, штанд бр.: K69
CLA OVUM (Лима, Перу), 9-ти-11-ти октомври 2019 година, штанд бр.: 184

Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи.Побарајте информации, примерок и понуда, контактирајте со нас!

истрага