Rreth Nesh

E.Fine Group është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e një kompanie të listuar.

Kompania me tre degë:E.Fine Pharmaceutical Co., Ltd.,

Nano filtrimi New Materials Co., Ltd.,

E.Fine Building Materials Co., Ltd.

Tre produkte kryesore:Ushqimi/Aditivët e Ushqimit,

Materialet e Nanofiltrimit,

Pllaka dekorative izoluese dhe veshje ndërtimi.

Lajmet e Kompanisë

Mirë se vini të na vizitoni në:
VIV Kinë (Qingdao, Kinë), 19-21 shtator 2019, Nr. Kabina: S2-D004
Ekspozita e kafshëve dhe akuakulturës (Taibei, Tajvan), 31 tetor-2 nëntor 2019, Nr. stendat: K69
CLA OVUM (Lima, Peru), 9-11 tetor 2019, Nr. Kabina: 184

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore.Kërkoni informacion, mostër dhe kuotë, na kontaktoni!

hetim